TADYA Kahvaltı Şenliği’ne davet (13 Ağustos Cumartesi)

TADYA’dan Kahvaltı ÅženliÄŸi için davet var!

Tahtacıörencik DoÄŸal YaÅŸam Kolektifi (TADYA) olarak uzun zamandan beri köyümüzde doÄŸal üretimin artması, çevrenin korunması ve kırsal turizmin yaygınlaÅŸması adına çaba gösteriyoruz. Åžu an TADYA içinde 15 aile olarak üretim yapıyor ve aracısız ÅŸekilde ÅŸehirdeki destekçilerimize ulaÅŸtırıyoruz. TADYA ve köy ile ilgili çeÅŸitli bilgileri www.tahtaciorencik.org web sitesinde bulabilirisiniz.

Geleneksel hale gelen TADYA kahvaltı ÅŸenliÄŸimizi 13 AÄŸustos Cumartesi günü, 10:00’dan itibaren Süvari Çayı kıyısında, Süvari Ekokamp alanında yapacağız. TADYA üreticilerinin doÄŸal ürünlerinden oluÅŸan ikramlar ücretsiz olacak. Ayrıca, kahvaltı sonrasında Süvari Çayı kıyısında ve köyde zaman geçirme, köylüler ve TADYA üreticileriyle tanışma, çiftliklerini ziyaret etme ve doÄŸal olarak üretilmiÅŸ ürünlerden alma imkanlarınız da olacak.

EtkinliÄŸimize toplu ulaşım desteÄŸi saÄŸlanmayacaktır. Kendi araçlarınızla gelip köy ve çevresinde dilediÄŸiniz kadar vakit geçirebilirsiniz. ÅženliÄŸe katılmak için kayıt zorunlu deÄŸil. Ama katılmak istiyorsanız aÅŸağıdaki formu kullanarak isminizi ve katılacak kiÅŸi sayısını bildirmeniz planlama yapmamıza yardımcı olacaktır: KATILIM BÄ°LDÄ°RÄ°M FORMU

Öncesinde Tahtacıörencik Ziyaret Rehberi’ni okuyabilir ve köy haritalarını inceleyebilirsiniz: https://tahtaciorencik.org/koy-ziyaret-rehberi/

NOT: Atık çıkarmamak adına kahvaltı etkinliğimize katılmak isteyenlerin beraberlerinde tabak, çatal, kaşık ve bardaklarını getirmeleri rica ediyoruz.

Geçen yıl yapılan şenlikten ve ürünlerden fotoğraflar: 

0 yorum

Yorum yazın

Tartışmaya katılın!
Ãœye olarak yorum yazabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.